Deprecated: mktime(): You should be using the time() function instead in /customers/9/1/4/afronorway.com/httpd.www/documents/blog.php on line 254 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/1/4/afronorway.com/httpd.www/documents/blog.php:254) in /customers/9/1/4/afronorway.com/httpd.www/documents/blog.php on line 279 Kommentar til Jeg tenker, derfor er jeg! « afronorway.com site for info, news and the Eritrean mother language school in Oslo
AFRONORWAY.COM
News & info for the Eritrean community mother language school Oslo Norway
 

You are currently viewing our open discussion forum. We give you the opporunity to discuss with the network community and other visitors. Please note that all added comments w'll be checked out source before publish online on this page. We do not allowed and accept any comments with hatefull or negative notes in this form, comments will be immediately deleted by stuff afronorway.com. If you would like to express your idea discuss with us click on reply comments link join us.


 
 

Friday, April 9, 2010 | This post was written by admin

Hei Alle sammen !!

For det først vil jeg si til de som aldri møte opp eller har ikke noen kontakt med. De må tenkte seg tusen ganger før de sender og leverer barna sine til skolen. De må rett og slett være med og hjelp for å organisert og etablere morsmål skole. Hvis ikke det finnes sikkert andre alternativ mott betealing.

Det er alt som vannlig de foreldrene som møter opp som gjør pliktene sine og rydder etter barna til de som aldri møter opp. Det som er merkelige er de som møter opp aldri klager alt. Hvordan i alle verden kan de da klager når de aldri møter opp, de har jo faktisk ingen anelse hvordan vi driver skolen.

MELDING TIL DERE DER UTE SOM ALDRI MØTER OPP, DERE HAR PLIKT OG ANSVAR, MELDE DERE TIL Å HOLDE VAKT HER INGER KAN GJØRE GRATIS JOBB FOR DEG.

Mvh..Selomun.

Hei alle sammen!

Jeg sender dere denne beskjed på grunn av at noen har sagt der er foreldre som klager med avgjørsene vi tar mens vi sitter i kantine å vente barna våre.

Det som er merkelig her er de som klager er de forledere som liker ikke komme inn i kantine. De kommer til skolen og sender barna inne mens de vender seg uten å hilse lærene eller andre foreldre.

La meg innromme at der er noen foreldre som liker ikke å ha kontakt med andre foreldre. Derfor, hvis de liker ikke å sitte sammen med andre foredlere hvordan er det mulighet å ha kontakt med dem?

Jeg mener å ha diskusjoner er den beste måten å ha forståelse for hverandre. Jeg har etablert ett diskusjon forum i afronorway.com. Bruk teckle3@hotmail.com og send deres meninger. La oss diskutere åpnet. Jeg mener det er godt og sunt å ha diskusjoner skriftlig. Nå er det 21st centurey og jeg er ikke forebredt til å gå tilbakke til steinalder. Nå må vi utvikle diskusjoner å bruke moderen utstyrene. Vi kan bruke nettverk, email eller web sider.

Det er viktig at vi diskutere åpent. La oss ikke dekke vår saker under bord. Send deres mening skriftlig. Deres ord skal blir hørt og kan tas alvorlig hvis det er satt bare skriftlig. Det er vanskelig per i dag å husk alt som ble sagt på møte. Fordi folk har mange ting å tenke og de glemmer fort hva det ble sagt på møte. Jeg anbefaler dere å spørre noen til å hjelpe deg hvis dere tør ikke skrive selv. For eksempel noen kan kom sammen og sitte foran PC og skrive hva de vil si om saker.

Mvh TesfamicaelAdd comments (0) back-top comments w'll be source before publish
1 - 1 of 1

 

General (7)

Recent entries

Kommentar til Jeg tenker, derfor er jeg!

April 09, 2010

Diskusjon om det er riktig morsmål språket stengs i hostferie, vinterferie osv.

October 04, 2010

Kommisjon for å styre morsmål språk av Eritrea i Oslo er etablert.

September 21, 2010

Sport for Mother Language School oslo

April 13, 2010

Subjekt: Jeg tenker, derfor er jeg

April 09, 2010

The Evil of Sanctions

February 11, 2010

The Number Zero At The UN.

December 08, 2009

Recent comments

Archive

october 2010

september 2010

april 2010

february 2010

december 2009


On this blog area.

You cannot post new topics or subject.

You can reply to comments.

You cannot delete posted comments.

You cannot attach files.

You cannot download files.


|