AFRONORWAY.COM
News & info for the Eritrean community mother language school Oslo Norway
 

You are currently viewing our open discussion forum. We give you the opporunity to discuss with the network community and other visitors. Please note that all added comments w'll be checked out source before publish online on this page. We do not allowed and accept any comments with hatefull or negative notes in this form, comments will be immediately deleted by stuff afronorway.com. If you would like to express your idea discuss with us click on reply comments link join us.


 

APRIL 2010


 

Tuesday, April 13, 2010 | This post was written by admin

Kjære Foresatte,

Hvordan står det til? Jeg håper at dere hadde en fantastiske vinter og en god påske. Nå er det på tiden at vi skal starte SPORTS AKTIVITET lørdag den 17/04-2010. Ta med dere hver sin ball og trenings dress med joggesko/fotballsko.
Jeg håper noen av dere foreldre kommer til å hjelpe oss med de praktiske. Vi kommer med flere info. på Lørdag.
er det noe dere lure på vennligst ta kontakt.

PS! Sports ...

>> full

COMMENTS


[ posted by Tesfamicael Yohannes, April 13, 2010 8:42 ]
     Takk Efrem for innsatsen.

Det er bra at vi gir barna våre anledning å utnytte frisk luft samtid det skal blir god anledning foreldre og barna til å kjenne hverandre. Jeg har noen forslag som kan vi ta hensyn om det. Når vi kommer på lørdag, må vi ta med oss:

1. Først hjelp boks
2. Flasker for drikke
3. Enkelt mat for barna
Jeg håper at vi utvikler denne sport aktiviteten slik at barna kan vise sine talenter i forsjelig omstandhetter.

Stå på. Bra gjort.

Mvh

Tesfamicael


Add comments (1) back-top comments w'll be source before publish 

Friday, April 9, 2010 | This post was written by admin

Hei Alle sammen !!

For det først vil jeg si til de som aldri møte opp eller har ikke noen kontakt med. De må tenkte seg tusen ganger før de sender og leverer barna sine til skolen. De må rett og slett være med og hjelp for å organisert og etablere morsmål skole. Hvis ikke det finnes sikkert andre alternativ mott betealing.

Det er alt som vannlig de foreldrene som møter opp som gjør pliktene ...

>> full

Add comments (0) back-top comments w'll be source before publish 

Friday, April 9, 2010 | This post was written by admin


Her åpner jeg diskusjon for å utvikle og praktisere Norsk. Jeg gidder ikke om grammatikk eller god norsk. Jeg setter bare pris for de eritreer som prøver å uttrykke seg sine meninger på norsk.

Plutselig kom en forslag fra læreren om hefter for morsmålspråk skolen. Meningen var barna kommer med dårlig hefter og de mister hva de har skrevet på skolen. Foredlere som var tilstedet var enig med læreren og bestemt å kjøpe god hefter ...
>> full

COMMENTS


[ posted by Tesfamicael y., April 09, 2010 6:16 ]
     Hei alle sammen!

Jeg sender dere denne beskjed på grunn av at noen har sagt der er foreldre som klager med avgjørsene vi tar mens vi sitter i kantine å vente barna våre.
Det som er merkelig her er de som klager er de forledere som liker ikke komme inn i kantine. De kommer til skolen og sender barna inne mens de vender seg uten å hilse lærene eller andre foreldre.
La meg innromme at der er noen foreldre som liker ikke å ha kontakt med andre foreldre. Derfor, hvis de liker ikke å sitte sammen med andre foredlere hvordan er det mulighet å ha kontakt med dem?
Jeg mener å ha diskusjoner er den beste måten å ha forståelse for hverandre. Jeg har etablert ett diskusjon forum i afronorway.com. Bruk teckle3@hotmail.com og send deres meninger. La oss diskutere åpnet. Jeg mener det er godt og sunt å ha diskusjoner skriftlig. Nå er det 21st centurey og jeg er ikke forebredt til å gå tilbakke til steinalder. Nå må vi utvikle diskusjoner å bruke moderen utstyrene. Vi kan bruke nettverk, email eller web sider.
Det er viktig at vi diskutere åpent. La oss ikke dekke vår saker under bord. Send deres mening skriftlig. Deres ord skal blir hørt og kan tas alvorlig hvis det er satt bare skriftlig. Det er vanskelig per i dag å husk alt som ble sagt på møte. Fordi folk har mange ting å tenke og de glemmer fort hva det ble sagt på møte.

Jeg anbefaler dere å spørre noen til å hjelpe deg hvis dere tør ikke skrive selv. For eksempel noen kan kom sammen og sitte foran PC og skrive hva de vil si om saker.
Mvh
Tesfamicael


[ posted by Selumon, April 10, 2010 19:41 ]
     Jeg har respekt for deg. Og jeg respekterer dine syns punkter. Det du mener er riktig. Alle må samles og bestem for å bruke 10 eller 20 kroner i ett semester.

Meaza, det du snakker er om ett samfunn som klart ikke etablere brukbar kommune. Plato sa "dere er samfunn som kan ikke kom til enhet for deres beste. Derfor, noen må ta initiativet og de andre følger". Eksempel hvis vi skulle sagt la alle samle og bestemme om vakt og rengjøring av skolen synes du blir vi enig om fem år diskusjon. Jeg tror ikke. Hvis vi må gjøre noe beste for vår samfunn, må vi ta initiativet og de andre følger. Problemene i vår eritreisk samfunn er det ikke mange som tar initiativet. Ellers vi blir stående for 100 år uten noen utvikling.


[ posted by Ghenet Tekle, October 04, 2010 20:09 ]
     Hei Foreldre komite
Foreldrene ønsker en praktisk informasjon om skole og skoleår
1 personale
2 fridager og ferie
3 Økonomi
4 Lønn
5 Antall skoledager pr mnd
6 Lover og regler
Diss praktiske informasjonene kan hjelpe oss mye


Add comments (3) back-top comments w'll be source before publish
1 - 3 of 3

 

General (7)

Recent entries

Sport for Mother Language School oslo

April 13, 2010

Kommentar til Jeg tenker, derfor er jeg!

April 09, 2010

Subjekt: Jeg tenker, derfor er jeg

April 09, 2010

Diskusjon om det er riktig morsmål språket stengs i hostferie, vinterferie osv.

October 04, 2010

Kommisjon for å styre morsmål språk av Eritrea i Oslo er etablert.

September 21, 2010

The Evil of Sanctions

February 11, 2010

The Number Zero At The UN.

December 08, 2009

Recent comments

Hei Almaz,

Det du sier om ”nr 6 lover og regler det heter foreldre samarbeide” er ...

October 11, 2010

Archive

october 2010

september 2010

april 2010

february 2010

december 2009


On this blog area.

You cannot post new topics or subject.

You can reply to comments.

You cannot delete posted comments.

You cannot attach files.

You cannot download files.


|